Pages

About

Hee, ik ben een Rosalie. 16 Jaar en ik zit in 4 havo. Voordat ik naar de Havo ging heb ik eerst vier jaar Mavo gedaan. Eind vorig schooljaar heb ik mijn Mavo diploma gehaald waarmee ik ruimschoots door kon stromen naar de havo. Wat ik na de Havo wil gaan doen? Who knows! Zelf heb ik nog echt geen idee maar ik ben er wel al goed over aan het na denken. Want als ik een ding van de Mavo heb geleerd is dat vier jaar snel voorbij gaat. En nu heb ik er nog maar twee om vervolg opleiding te gaan doen.

Ik woon samen met mijn ouders broer (20) en zus (17) in een dorp dicht bij Eindhoven, Noord-Brabant.

 Ik houd van shoppen, schrijven, make-up, beauty, lezen, sporten, muziek, reizen, tekenen, fotografie en ja eigenlijk van alles wat de meesten wel van houden. Op mijn blog kan je dan ook van alles wat vrinden. Dus er zal altijd wel iets vinden wat je leuk vind. Ik ben blij dat je nu in ieder geval een kijkje er op neemt en hopelijk vind je hem leuk. 

Voordat ik met byRose begon heb ik samen met mijn beste vriendin Renee van littlemissblushing.blogspot.com geblogt op BelleBeaute. Het was een hele leuke ervaring, maar na een jaar vonden we het tijd om op te splitsen en beiden een eigen blog te starten. En zo ontstond byRose. Ik heb nu meer ervaring dan op BelleBeaute en hoop ook dat het net zo leuk gaat worden ( of beter!) 

Je kan me volgen op: bloglovin', instagram(@roosvers), facebook en twitter. 
Je kan me ook mailen naar: rosalieversmissen@gmail.com

Liefs, 
Rosalie 

2 comments:

 1. Heee Rosalie!

  Super gave site! Vandaar dat je dus een foto maakte van die winkel! Haha :)

  Ik wist helemaal niet dat jij een blog had!
  Echt leuk!

  Xxx. Laura

  ReplyDelete
 2. Hee rosalie!
  Echt een leuke blog :D
  ik ga hem vanaf nu volgen :)

  xx Paula

  ReplyDelete

Thank for reading!