Pages

27 Jan 2013

BEAUTY: John Frieda FRIZZ-EASE


Het duurste is niet altijd het beste, iets wat zéker niet is en wat je dus ook vaak hoort. Maar soms, als je tot wanhoop bent gedwongen, dan probeer je het toch en blijkt dat dat dure misschien tóch ook gewoon de prijs waard is. Zo was mijn haar - JA verleden tijd - gewoon niet mee te handelen. Pluizig haar was er nog niets bij. 

Dus, bedacht ik me dat ik maar eens een anders shampoo moest gaan proberen. En toen kwam ik die van John Frieda tegen, waar dus heel groot FRIZZ-EASE op staat, en in het klein dat hij pluis blokkeert. Het was me dus al snel duidelijk dat áls er een shampoo was die me mijn "probleem" kon helpen het deze wel moet zijn. En ik zal je eens vertellen ... mijn haar is gewoon glad, of zo goed als glad. Maar vergeleken met het statische/niet aan te raken haar wat ik door het weer vóór de shampoo had, is alles een vooruit gang. 

O, nu is dat dus nog een voordeel van het koude weer, want hoe leuk ik de sneeuw ook vond en hoe fijn deze shampoo ook is, negen euro per fles neerleggen - en dat dus twee keer want zonder conditioner komt de borstel er niet doorheen - vind ik hel het jaar door toch wel redelijk veel. Zeker al tel ik uit hoelang ik er wel niet voor moet werken (!!!!) verklaar ik me al voor gek dat ik het deze ene keer al heb gedaan. Laten we daar maar niet te veel over nadenken. 

Liefs, 
Rosalie. 

1 comment:

Thank for reading!