Pages

10 Mar 2013

Sunday's tip: Silver Linings Playbook

Het weer stelt ons op de proef.. door eerst een paar dagen een voor proefje van de lente te geven - wat dus betekende dat ik al meteen dacht dat het lente was en mijn leren jasje voor de dag haalde - om daarna weer DIT weer te brengen: sneeuw, nat, koud en donker. En het enige waar ik dan zin heb is binnen blijven. Al is naar de bioscoop gaan ook geen gek idee.. 

vorig weekend deed ik dat, en ja toen was het weer ook niet al te mooi, en ging ik naar Silver Lingings Playbook , want nadat Jennifer Lawrence met deze film een oscar won moest hij wel goed zijn. En ja hij is goed! Maar dook echt GOED en mooi, maar ook vreemd en geen film die je even op een girls-night met vriendinnen gaat kijken. Nee, de film gaat over een serieus onderwerp - wat overigens niet wil zeggen dat het niet grappig is - en bij serieuze onderwerpen moet je opletten. 

De twee hoofdpersonen hebben namelijk allebei een bipolaire stoornis ( je dat is een stoornis waarbij je heel snel van stemming wissels, snap je al waar om de film ook vreemd is) op het ene moment kijk je naar een vrolijk gezin en op het andere moment staat een volwassen man als een puber te roepen tegen zijn ouders, ook hebben ze beiden een achtergrond met de liefde van hun leven. Deze twee dingen brengt ze uiteindelijk bij elkaar. Zo als ik al zei, de film is mooi, heel mooi. 

En mocht je niet houden van de films die voorspelbaar zijn, dan is deze zeker een aanrader aangezien er toch wat dingen gebeuren die je totaal NIET aan ziet te komen - wat weer eens een keer wat anders is.

Liefs, 
Rosalie

2 comments:

  1. Ik wil 'm eigenlijk ook nog graag zien, ben wel benieuwd naar Jennifer als ze NIET Katniss speelt, haha.

    ReplyDelete

Thank for reading!