Pages

6 Aug 2012

Monday Favorites

Favorite shoes: PRIMARK sloffen

misschien niet helemaal schoenen te noemen. Maar zo heb ik ze afgelopen dagen wel gedragen. Zodra ik binnen kom schop ik mijn schoenen uit en hul mijn voeten in deze sloffen. Ze zitten HEERLIJK!Favorite drink: Coca Cola ligh lemon

Op het terras krijg je meestal een schijfje citroen in je drinken. Niet meer als normaal toch. Thuis heb ik alleen niet altijd een citroen bij de hand. Daarom wil ik Coca Cola hartelijk bedanken dat ze deze cola light hebben uitgevonden. Hemels!

Favorite sport: Running

Dus ik ben w eer aan het rennen geslagen. Na ± een halfjaar geleden een schema te hebben uitgeprint had ik maar liefst een keer gerend. Maar deze week gaf het weer me weer goede moed en begon ik weer aan het schema. En naast de spierpijn breng ik het er redelijk goed van af.

Favorite song : Madonna B-day song 
ook al vier ik vandaag mijn verjaardag niet. Door dit liedje - en natuurlijk de vlaggetjes en de cadeautjes - voel ik me toch nog een beetje jarig.


Favorite make-up: Lancome juicy tube

Ik hou naast gezicht make-up - en oog make up - ook veel van make-up producten voor mijn lippen. Op de markt afgelopen donderdag kon ik deze lipgloss van Lacome met een grote korting dan ook niet laten liggen.

Liefs,
Rosalie
Volg mijn blog via bloglovin'

1 comment:

  1. Die slofjes zien er wel heel comfortabel uit :) En coco cola lemon is idd lekker :) x

    ReplyDelete

Thank for reading!