Pages

26 Aug 2012

Monday Favorites

Favorite nail color: Frutti Petutie - Sally Hansen
Het is geen nieuwe nagellak maar deze week was hij gewoon niet van mijn nagels af te slaan. Wat een leuk kleurtje. En het fijnste is dat hij EN over al bij past En hij snel droogt. Wat heel goed is voor mijn geduld. En dan de naam: die moet je toch wel leuk vinden.

Favorite activity: Reading

Op dit moment hou ik echt van LEZEN! Want tussen al de schoolboeken en huiswerk door is er niks beters om mijn hersenen te laten rusten dan weg zwijmelen in een boek. haha, weet het: NERD!

 Favorite song: Both Of Us - B.o.B Feat Taylor Swift


Ja, Taylor Swift again. Kijk, op het moment dat naar de liedjes van Taylor Swift luister is het de tekst en haar stem die me raakt. Maar dit liedje is zo'n leuke afwisseling op al haar andere liedjes. Leuk met B.o.B.

Favorite sport: Dancing'
Afgelopen zaterdag was sinds twee maanden weer mijn eerste dansles. En ondanks de buikspier pijn die ik gisteren - en stiekem ook nog vandaag - had heb ik het ZO gemist!

Favorite new buy - Cowboysbag

Heb ik OOIT gezegd dat ik hem niet mooi vond? Want he is gorgeous. En natuurlijk heel fijn om mee naar te school te nemen. AL moet mijn rug na  elf weken vakantie wel weer even wennen aan het gewicht. Wist niet dat ik zo snel kon vergeten hoe ZWAAR het wel niet is.

Liefs,
Rosalie

1 comment:

  1. leuke foto's, fijn dat je terug met dansen begonnen bent

    ReplyDelete

Thank for reading!