Pages

11 Sep 2012

BEAUTY: On my way

Ik draag elke dag in mijn al overvolle school tas nóg een extra tasje mee voor make-up spullen. Hoe onhandig ook maar O zo fijn om even door de dag alles bij te kunnen bijwerken. 

Vanaf mijn dertiende - het moment dat ik eyeliner ging gebruiken, gebruikt ik die van de Etos. Omdat je daar zo fijn een dun lijntje mee kan zetten. Maar met het nadeel dat hij NIET lang blijft zitten! Dus ja dan is het maar een keer bijwerken. 

Bij de Sephora krijg je bij aankoop van 35 euro (??? ) of bij elke aankoop (?) een gratis mini mascara bij. Die voor de varandering WEL een groot borsteltje heeft en dus WEL fijn aanbrengt. En door het Mini formaat lekker makkelijk mee te nemen. En zeker als het buiten regent - zoals gisteren-. 

Je kent wel de kleine tester potjes die je van The Body Shop meekrijgt? ALs nu je tester op is kan je er natuurlijk alles in doen wat je wil! En zo vul ik die van mij elke kaar met een body butter. Heel fijn om je droge handen mee in te smeren gedurende dag. 

Na de gym/regen of gewoon een dag waarop je huid HEEL erg vet is, is het altijd fijn om je gezicht bij te poederen. HELEMAAL handig als in de dop de ook nog een kwast zit. Zo sjouw je niet rond met een hele kwasten - uhum overdrijven maakt de zaak duidelijk- set EN niet met een glanzend gezicht. Dus de poeder van Revlon gaat ook mee.

Sinds ik dit product van Lâncome heb gekocht gaat hij niet van mijn lippen af! En al wil ik iets anders op mijn lippen. Dan neem ik die toch mee?

En um ja... wat is er nou FIJNER dan door de dag heen - als je dus zelf je parfum niet meer ruikt, maar geloof me andere wel - nog even je parfum bij sprayen zodat je het WEL zelf ruikt. Daisy Eau so Fresh  is een heerlijke geur en ook nog zo fijn in On the Go verpakking.

Liefs,
Rosalie.

1 comment:

  1. zo leuk, ik smink mij ook vanaf 13 jaar al heel veel, maar ik werkte het wel nooit bij op school

    ReplyDelete

Thank for reading!