Pages

16 Oct 2012

BEAUTY: One minute masksMijn haar is niet door te kammen zonder conditioner. Het is zo eigenwijs als het maar zijn kan. Want áls ik het dan uitgeborsteld heb is het weer één grote pluizen bol. Gelukkig bestaat er dus zoiets als conditioner. Dat én je haar glad maakt EN - ook niet geheel onbelangrijk - je haar zo maakt het dat het toch ietsje makkelijker doorkambaar is!

Iets wat nog beter helpt is een masker. Maar um, het zal zeker niet goed zijn voor je haar om élke dag - of meer dan een keer in de week - een haarmasker te gebruiken. En heel eerlijk, ik zal ook er ook geen tijd voorhebben. Maar er is ook nog een tussenweg. Het een minuut masker; " Je kan het gebruiken als een conditioner, met de werking van een masker."

Met deze maskertjes is mijn haar lekker doorkambaar en glanst het heel mooi. Ideaal dus, nu maakt het mijn niet uit of het een masker van Andelon of Dove is. Want um, ze werken allebei toch even goed? Het enige verschil is de prijs... Dus dan snap je wel voor welke ik ga.

Liefs,
Rosalie

1 comment:

Thank for reading!