Pages

2 Oct 2012

BEAUTY: The Perfect Foundation (hunt)


Na VEEL foundation's uit te proberen, kan het soms zomaar voor komen dat je dé perfecte foundation hebt. Dus niet een die je gezicht doet lijken als een sinaasappel of een die je huid uitdroogt of juist heel vet maakt, niet een die er meteen vanaf is maar die gewoon mooi heel de dag blijft zitten. En als je het mij vraagt moet de foundation wel redelijk transparant zijn maar dan wel de rode vlekjes dekken.
Ja, veel eisen zoals je hoort. Eisen ja! Geen wensen maar eisen. Want het is toch wel iets dat je op de gezicht smeert en je gezicht ziet iedereen, niet?

En dan heb je de juiste foundation, voor de één een andere als voor de andere. - Want ja, we hebben toch allemaal een andere huid, en andere eisen (!!!) - En bij mijn kwam de perfect foundation uit op maXfactor xperience uit. Die aan alle, en dan echt aan alle eisen voldeed. En betaalbaar ook nog - dat is een verzoek geen eis, want voor DE perfecte foundation wil je toch wel wat neer leggen ? - . 

Maar dan kom je op het probleem dat nou net JOUW perfecte foundation niet iedereens perfecte foundation is, en dat het waarschijnlijk bij zo weinig mensen is dat hij uit het assortiment word gehaald. Niet dat ik weet dat dat de reden is hoor, maar al zou iedereen hem kopen zou hij toch niet uit het assortiment van maXfactor worden gehaald !?. 

Nee, ik ga je niet op roepen  om massaal de foundation te kopen , alhoewel hij nou wel voor de helft van de prijs is. Maar dit is wel de definitieve start van mijn -perfecte- foundation hunt. Iemand ideeën?

Liefs,
Rosalie


1 comment:

Thank for reading!