Pages

6 Oct 2012

LIST: What to do do in September ( look back)

Zoals ik al zie; ik ga niet ELKE maand een lijstje maken met dingen die ik die maand wil doen. Wat uiteindelijk toch meer lijkt op een goedevoordnemens lijst doe uh... niet helemaal gaat zoals ik zou willen dat gaat. Want zoals ze altijd zeggen; goedevoornemens zijn er om verbroken te worden. En ofi ze dat worden! Nu had ik zo'n lijstje in September gemaakt en wat is een nou een goedevoornemens lijstje als je hem niet eens even nakijkt op het einde van je lijstjes-termijn? Niet dat ik nu ineens stop met de goedevoornemens die WEL zijn gelukt... maar het gaat om het idee.

- Elke week ( proberen ) drie keer hard te lopen...
Ja, dit is misschien nog wel het meeste gefaald. Want de "ik -heb-er-echt-geen-tijd-voor" ging gewoon door. En - voor de verandering (!!) - had ik er ook ECHT geen tijd voor. 

- Elke dag piano oefenen...
Deze is - nadat ik weer begon met piano lessen- wel helemaal gelukt. Meerder keer per dag zelf. Kijk dat bedoel ik nou met het waarmaken van een goed voornemen!
- Proberen GEEN onvoldoendes te halen...
Gelukkig is deze ook uitgekomen, al hing het er wel om. Maar hé een voldoende is een voldoende toch? Ook al is het maar net.

- MEER outift foto's te maken...
Ja.... deze is dus wel iets anders dan gepland. Want heb je ook maar een outfit foto voorbij zien komen !? Het goede nieuws is dat het binnenkort vakantie is en dat er dan meer tijd is (??)

- Mijn wiskunde gewoon ECHT snappen...
Snappen doe ik, maar ook ECHT? Al ben ik nog steeds vastberaden om voor het tweed hoofdstuk gewoon een acht te halen zodat het andere punt weer een beetje omhoog word gehaald. 

- aan het eind van de maand 50 euro - of meer- extra te hebben staan op mijn rekening...
Het dubbele zelfs! Door "al dat werken" komt er lekker wat geld binnen. En zelfs al zet ik maar de helft van wat ik verdien op mijn rekening, de vijftig euro is 'ie allang voorbij.

Volhouden met het gebruiken van Clinque Ant-Blemish Solution...
Misschien dat het niet meer zo goed gaat als de zes weken die vóór deze maand af gingen. Maar ik gebruik he nog steeds, misschien niet stap een, twee EN drie, en ook niet elke dag in ochtend EN avond.. maar um het zit nog wel in mijn routine hoor. 

- (bijna) elke dag - met véél plezier (!!!)- een blog online zetten.
Goed dat er bijna bij staat. Wie had ooit gedacht dat ik het ooit zo druk zou hebben. Al dacht k dat ik het een jaar geleden al druk had, dan was niets minder waar. Want met én meer leer werk én meer huiswerk én meer werken én vriendinnen die ik niet altijd automatisch elke dag zie.. dus die ook onderhouden moeten worden is het leven toch wel net ietsje drukken dan een jaar geleden. Toch probeer ik elke dag nog iets online te brengen!

Oke nu ik terug kijk, niet ALLES mag dan gelukt zijn maar zo erg is het toch ook weer niet?

Liefs,
Rosalie

3 comments:

 1. leuke lijst, het is toch leuk om te zien dat er een paar dingen gelukt zijn, maar ik vind het een lange lijst om in 1 maand te verwezenlijken hoor ! XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, ja misschien heb je wel gelijk! Want zo lang is een maand óók weer niet.

   Delete
 2. Hoo moeilijke dingen vooral dat van wiskunde en dat geld op je rekening herkenning hierr! haha

  ReplyDelete

Thank for reading!