Pages

23 Oct 2012

MOVIE: Bachelorrete


Zoals ik afgelopen zaterdag al zei, vorige week dinsdag avond was het tijd voor een bioscoop bezoekje. Geheel on voor bereid ging ik naar Bachelorrete. Ik had de tekst niet gelezen en maar een klein stukje van de trailer gezien. En heel eerlijk toen we de auto in stapte waren we eerst van plan om naar een andere film te gaan. Maar toen we eenmaal reden werden we opgebeld door mijn moeder. De film waar we naar toe gingen had alleen maar slechte recensies. Bachelorrete daar in tegen werd veel leuker gevonden, EN hij draaide op de zelfde tijd. Toen werd er dus - tien minuten voordat we naar de film gingen - besloten dat we toch maar naar Bachelorrete gingen.

Maar nu over de film...Bachelorrete is geen fllm die een - of meerder- oscars in de rij zal slepen, het is geen film waarbij je na afloop een tijdje stil bent of die kwalitatief echt goed in elkaar zit. Maar buiten dat is hij echt heerlijk. Want 1, het echt een vrouwenfilm - al ging ik er met mijn vader naar toe, die hem wonder boven wonder óók leuk vond, dus niet helemaal een film voor alleen de vrouwen onder ons - 2, Het is een comedie, wat betekend dat je zeker moet lachen tijdens de film en je dus niet stil maar met een glimlach de zaal verlaat en 3, het is geen doorsnee romatische komedie. Het mag dan wel eind goed al goed zijn, maar er komt ook meer in voor dan alleen maar romantiek. En dat maakt nou net een leuke film. Want al valt hij misschien onder komedie's en komt er ook wel romantiek in voor - want dat moet toch in een goede film (???) -zó oppervlakking is hij niet.

Dus conclusie, je MOET hem niet gezien hebben. Maar al ga je dan tóch naar de bioscoop, met bijvoorbeeld vriendinnen, dan is hij je geld wel waard. O en niet geheel onbelangrijk; de film gaat over vier oude vriendinnen van High School waarvan een gaat trouwen, met DE hottie van New York. En zoals oude vriendinnen dat altijd doen, mogen de andere drie bruidsmeisjes zijn. PLUS er spelen leuke mensen in (!!!).

Liefs,
Rosalie

1 comment:

Thank for reading!