Pages

10 Oct 2012

SHOPPING: Winter coat


Met dit weer werd het weer eens tijd voor een iets warmere jas dan mijn oude zomer jasje. Niet dat ik die tot nu toe droeg, maar mijn oude winter jas was ook toch wel aan vervaging toe. Dus ik ging op jacht. Na al een mislukte bestelling van Asos - hij stond met totáál niet - met retour-kosten van dertien euro (!!!). Moest ik nu toch wel meteen de goede jas bestellen. En zo kwam ik  uit bij de ZARA. Nee ik kwam er niet op uit, ik wíst gewoon dat ze daar de goede jas hadden.

Het leuke is dus, dat net de dag dat ik de jas ontving ik ook de (Britse) GLAMOUR kocht. En raad eens wat daar in stond.. Allemaal mooie foto's van winter coats op de catwalk met, Jawel riempjes! En dan ook duidelijk de tekst er onder The belt is THE new winter item. Dat is natuurlijk vooral leuk al heb je net een winter jas met riempje besteld en al blijkt die ook nog eens binnengekomen te zijn als je thuis komt!. Dus zo loop ik -ondanks mijn gebrek aan shop-tijd - er toch nog een béétje fashionable bij - met jas aan,dan wel -

De jas waar ik het heel de tijd over heb, is dus zwart. Niet grijs zoals het op de foto's lijkt. Maar soms wil het niet echt meehelpen dat het steeds vroeger donker word en steeds later licht. Zeker al is er overdag ook niet zo veel tijd over. 

Liefs,
Rosalie

2 comments:

Thank for reading!