Pages

12 Nov 2012

Monday Favorites


Favorite food - Basilicum
Mijn moeder heeft weer eens een keer een basilicum plantje in huis gehaalt. Die nu mooi bij ons op de aanrecht staat - en natuurlijk iedereen vergeet water te geven -. Maar dat is het grootste probleem niet als je na gaat dat basilicum gewoon echt óveral in kan. Het maakte salade net wat lekkerder, geeft de tomatensoep net wat meer en ja brengt overal gewoon wat Italiaans in. En dan vergeet je even dat je in ons koude landje leeft.Favorite new-clothing : ZARA sweater
Afgelopen week kon je al wat lezen over mijn nieuwe trui - die ik zo vaak mogelijk wil dragen! Want hij zit héérlijk plus het feit dat ik elke keer ook nog een par complimentjes erover krijg maakt het extra leuk om hem aan te doen. Jammer genoeg kan ik hem niet elke dag van de week dragen, dus moet ik het maar doen met een keer in de week. Zelfs dan krijg ik van mijn zus ooit te horen waarom ik die trui wéér aan hen. ( Met als gevolg dat ik toch wel ga twijfelen of niet iedereen er zo over denkt. Misschien dat ik toch nog maar een keer langs de ZARA moet voor een andere trui....) 


Favorite game: Pottermore

Gamen is nou niet echt altijd mijn grootste hobby geweest. OK, vroeger deed ook ik aan Cakemania en GoSupermodel maar um... die tijd is toch wel even voorbij. Mijn "Harry Potter-Tijd " is duidelijk niet voorbij. En ja, ik kan dus ook geen genoeg krijgen van Pottermore. Kijk het filmpje maar. Heb jij nu ook geen zin om te weten in welke House (afdeling)  je zit en welke waarvan je Wand (toverstok) is gemaakt? Ja, die engelse woorden, dat krijg je ervan als je de boeken in het engels hebt gelzen. Maar wen er maar aan het spellteje is ook in het engels. O, en het leuke eraan zoals J.K.Rowling Her Self al zei; je leest ook avtergronden van personen en dingen waarom ze die zo heeft bedacht. Leuk niet? Ook meteen goed voor Project English, haha. 

Liefs, 
Rosalie 


2 comments:

  1. Leuke dingen! Basilicum is inderdaad heerlijk en dat Pottermore lijkt me erg leuk!
    Liefs, Manon

    ReplyDelete
  2. Oeeeh dat wat er op het eerste plaatje staat is zooo lekker!

    ReplyDelete

Thank for reading!