Pages

11 Nov 2012

Sunday's Tip: The Perks Of Being A WallflowerThe Perks of being a wallflower is dus typisch zo'n film die al weken - of maanden (!!!) - al op mijn lijstje staat met films die ik moet zien en waarvan de release-datum in mijn agenda staat geschreven. En dan op het moment dat hij uitkomt dat hij uitkomt ik dus helemaal géén tijd heb om hem te gaan kijken. En de vriendin waarmee ik dus al weken mee heb afgesproken om hem te gaan kijken ook niet. Met als gevolg dat we er gewoon niet naar toe kúnnen gaan. Hoe ik wist wanneer hij uitkwam? Um ja, als trouwe fan - al zeg ik het zelf - van Emma Watson was ik natuurlijk al-lang op de hoogte van de eerste hoofdrol die ze na Harry Potter zou gaan spelen. Zo gek is het dus niet, toch?

Maar um ja, nu ben ik dus nog steeds niet naar de film geweest. Nu hoor ik je bijna denken : Rosalie, hoe KAN je ons nu deze film als tip geven als je niet eens de film zélf hebt gezien? .... en óók niet het boek gelezen. Want ja het boek staat dus ook al lang op mijn nog te lezen lijstje. Nou, ik kan hem ook niet echt als tip geven. Tegenvallen kan altijd. Maar het is gewoon van hé al is het een dag zoals zovele de laatse tijd - toevallig niet zoals vandaag, want vandaag was het echt een dag die je dus niet binnen moest doorbrengen omdat het alweer tijde is geleden dat de zon te zien was. - en je hebt zin om naar de bioscoop te gaan of een film te downloaden - sssht, niet dat ik het aanmoedig hoor - dan lijkt me dit wel een mooie film om te kijken.

En ja, dat wou ik even met jullie delen. Van alle recensies die ik heb gelezen, en geloof me dat zijn er veel, ben ik er achtergekomen dat dit een film is die je echt moet zien. Je laat na denken over dingen in het leven, ja hij gaat diep! Dat is weer eens wat anders dan de gebruikelijke romantische komedies waarvan je meteen weet wat er gaat gebeuren, waar trouwens ook niks mis mee is, niet?

Ow, ik wil er trouwens geen gewoonte van maken om elke zondag over een film te schijven en elke zondag pas zo laat iets online te zetten. Maar um, soms gaat school voor en soms heb ik in een keer een tijd waarin ik in mijn vrije tijd niets liever doe dan alleen maar films kijken. En in zo'n tijd zit ik nu dus. 
Liefs,
Rosalie

1 comment:

Thank for reading!