Pages

4 Nov 2012

Sunday's Tip #1


Het is tijd om binnen te zitten, online te shoppen en film te kijken. Dus is het dan geen goed idee als ik elke zondag een leuke tip geef zodat je je niet heel de winter ( of laten we het de koude periode noemen, want um... het is dus toch echt nog herfst ) hoeft te vervelen. 


Afwisseling erin is dan toch zeker wel zo leuk, niet? De afgelopen keer had ik het over Bachelorrete en da nu over Skyfall. Is er nog een groter verschil? Ondanks dat er zo veel verschil in deze twee films zit, ze zijn allebei leuk. Maar O, zo anders! Skyfall is , zoals je wel zult weten maar toch, een James Bond film. En ook al is het de eerste Bond, James Bond film die ik keek. Ik weet wel dat deze ten ere van Bond's vijftigjarige jubileum is gemaakt het ondertussen de drie en twintigste is en um.. hij zeker niet tegen viel.

Want Skyfall is dus WEL zo'n film die misschien ooit wel in de prijzen zal vallen. Al is het niet voor het goede acteerwerk dan wel voor de spanning - want believe me, hij is van begin tot het eind SPANNEND! En ik had mijn drinken dus in het eerste kwartier al op. Terwijl de film wel twee uur en twintig minuten duurt (!!!) - de muziek of de vele reclamespotjes die ze erover maken. Want je kan er toch echt niet omheen deze keer; Je kan de TV nog niet aanzetten of je ziet/hoort wel iets wat met deze film te maken heeft.

Maar back to the point; De film is dan wel spannend van begin tot het eind buiten de spanning en de actervolgingen die dus - blijkbaar - standaart bij 007 hoort krijg je ook maar te zien van zijn verleden, wat de film weer een iets anders tintje geeft dan een misdaad/achtervolging/liefje/tegenslag/succes film die je wel verwacht al denk je aan James Bond. Maar hé de film moest na ongeveer tweeëntwintig ongeveer dezelfde films toch wel iets anders zijn.

Waarschijnlijk zullen er nu wel weer een reeks films komen. Want buiten dat de zaal uit was verkocht en al de zalen voor de film daarna - om da na te gaan dat hij ELK UUR draaide - ze maakte het aan het eind ook wel duidelijk want : James Bond Will Return, klinkt toch wel alsof hij terug komt. niet?

Liefs,
Rosalie1 comment:

Thank for reading!