Pages

3 Feb 2013

LIST: The perfect day ( TO RUN)Dus.. het excuus dat het glad was verdween als sneeuw voor de zon - letterlijk !! - maar um, om te gaan hardlopen als het buiten DIT weer is, is nu ook niet echt mijn favoriet. Ook al weet ik natuurlijk dat ik eigenlijk hoe-dan-ook gewoon moet gaan! Maar THE PERFECT RUN DAY IS...- Zonnig! En laten we dan zeggen dat de zon door moet komen. Om nu een geheel wolkeloze hemel te verwachten is, in Nederland, wel heel veel eisend;

- Als het niet regent of sneeuw, of hagelt of ijzelt en er dus ook NIKS op de weg licht wat maar enige aanleiding kan brengen tot uitglijden, Want zeg nou zelf, dat is geen pretje.

-Een dag waarop je naar buiten loopt en je er gewoon zin in hebt. JeWeetWel een lente dag bijvoorbeeld. Geen zomer dag waarop de temperatuur zo hoog is dat na vijf minuten de zweet druppels al van je afglijden of een winter dag waar je spontaan longontsteking van krijgt en de week daarna nog rond loopt met een verkoudheid - JA, ik spreek uit ervaring.

- Een dag waarop je niet moet werken/leren/naar school of wat dan ook dat je tegen houd om naar buiten te gaan. Dus dat je gewoon moet.

 - Als net een leuke cd is uitgekomen, waarop je hard kan mee zingen - in je hoofd - tijdens het rennen en je niet denkt aan de minuten die je nog moet.

- De dag dat je schoenen besloten hebben om lekker te zitten, en je benen precies doen wat je wilt -zonder spierpijn nader hand.

- Wanneer iedereen op vakantie is en ze geen tijd hebben om je vreemd na te staren.

- Een dag waarop je niet zo veel andere dingen moet doen in plaats van hardlopen waardoor je het maar even wil afraffelen. Nee DIE dag heb je gewoon heel lang de tijd en kan je gewoon op je gemakje (?) die kilometers afleggen.

Heb je het al door? Die dag moet nog komen.... en um ik voel er eigenlijk wel iets voor om er op te wachten. Want ja.. regen? Maar laten we Die Hards spelen en gewoon gaan

Liefs,
Rosalie

No comments:

Post a Comment

Thank for reading!