Pages

7 Mar 2013

TRAVEL; Canterbury - England


Vannacht om half vier vertrekt de bus op school, wat betekend dat ik om kwart over drie op school moet zijn (!!), waarna we met de bus naar de trein rijden, de trein naar Engeland pakken en daar weer een bus. En dan... na vijf uur reizen komen we morgen ochtend, half negen ( voor onze tijd, want ik moet eerlijk bekennen dat ik vergeten ben of het nu een uur eerder of later is, en of het wel tijdverschil is want, de laan loopt door toch door Greenwich in Londen?) in Canterbury aan. Waar we de dag zullen doorbrengen om dezelfde avond de bus en trein weer te pakken en rond 1:00 uur weer terug te zijn.


OK, ik had ook nog nooit van Canterbury gehoord, maar nu ik er over na denk waarschijnlijk wel. Want het schijnt zo dat Canterbury een klein middeleeuws stadje is met een hele beroemde kathedraal. En na enige researce op google kwam ik er ook achter dat mensen er komen kijken naar de graven van Koning Hendrik IV en Eduard, wat me overigens ook niets wijzer maakten. Verder vond ik nog dat de moord op Thomas Becket ook voor veel bezoek zorgt.. en eerlijk is eerlijk daar kon ik ook niet veel uit op maken. 

Maar naast dat ik na morgen wel weet waar dit allemaal over gaat, want een city tour zal zeker op het programma staan, is er natuurlijk ook tijd voor some FREE TIME! En dat betekend natuurlijk op zoek naar de Topshop, French Connection, Next, Dolcis, en... en... alle andere winkeltjes die we kunnen vinden en die er leuk uit zien. Ook hier deed ik natuurlijk mijn researce op en aan de namen te zien blijken er echt leuke winkeltjes te zijn! 

Dus, nu ga ik vanavond lekker vroeg naar bed, de ponden liggen al klaar, mijn ID zit in mijn tas, de trein is al geboekt en mijn wekker staat al aan, wat betekend dat vannacht om half drie mijn wekker zal staan om me klaar te maken. 

Liefs,
Rosalie

1 comment:

Thank for reading!