Pages

5 Mar 2013

BEAUTY: HAWAIIAN PUNCH
Ik ga niet eens kijken of ik niet toevallig het zelfde kleurtje in mijn nagellak-la heb liggen, want uh... heb je glitters gezien? En het nagellak potje? En de NAAM? Ook al weet ik dat ik al ontelbare - overdrijven mag ! - rode en roze nagellakjes bezit, en ook al enkele topcoats met glitter waardoor ik het zelfde effect krijg als deze nagellak, ik kon deze gewoon niet laten liggen!

Nu werd ik, ten eerste, over gehaald door het cocktailtje op de dop! Is het is schattig? Toen door de namen... en toen was de keus: blauw/paars, groen, orange/geel of rood en aangezien de gele en de groene meteen afvielen en ik de rode op mijn nagels probeerde - en die gewoon heel mooi was - besloot ik toch maar om mijn voornemen te breken, en toch een rode nagellak te kopen. - Toen ik vorige week mijn nagellak la ordende kwam ik erachter dat het grootste deel gewoon rood of roze is (!!!) en besloot ik om gewoon geen rode meer te kopen voor deze op waren. Het is nagellak dus je weet hoelang je daar wel niet mee doet -.

Op dat moment kon ik natuurlijk niet verwachten dat er een leuk roos kleurtje kwam met glitters, een cocktail op de dop EN de naak Hawaiian punch!

Liefs,
Rosalie

1 comment:

  1. Heel erg mooi lakje! Lekker fris en zomers vooral, maar ook leuk voor een avondje stappen :)

    ReplyDelete

Thank for reading!