Pages

2 May 2013

HOLIDAY: Spring Break

Mijn dag begint altijd rond een uur of negen. Ik ben er nog steeds niet uit of ik het vroeg of laat is. Tot nu toe heb ik de conclusie dat het vroeg is voor in de vakantie? Maar in vergelijking met school telt het tot uitslapen? Nu ga ik nadat mijn wekker is gegaan altijd eerst even naar beneden om te ontbijten en wil ik er eigenlijk voor zorgen dat ik rond half tien klaar sta om te gaan hardlopen!! Ja, ik ben weer bezig en ik moet zeggen het voelt goed. Als ik terug kom van het hardlopen, wat overigens niet echt hardlopen kan worden genoemd want zo "hard"loop ik niet, rust ik met mijn slechte conditie even uit door gewoon even niks te doen. Daarna ga ik verder met The 30 Day shred en soms nog wat filmpjes van Cassey om toch nog wat van haar workout-kalender te toen. Daarna ben ik op en kan ik alleen maar denken aan douchen, omkleden, opmaken en mijn haar te doen. En dan is de ochtend om en tijd voor de lunch.. dit is wel iets waar ik aan kan wennen. 

Wat ik met mijn middagen en avonden doe is voor mij ook een raadsel. Op een of andere manier zorg ik er altijd voor dat ze vol zitten en ik het zelfs DRUK heb. Om vervolgens er elke avond achter te komen dat ik nog NIKS aan school heb gedaan, en ik toch een redelijke lange notitie op mijn bureaublad van mijn laptop heb staan met alle dingen die ik voor school moet doen. Ik krijg het nu zelfs een beetje benauwt. OK, ik ga morgen beginnen met mijn wiskunde!

Vandaag liep wel iets anders omdat er een dagje Antwerpen op de planning staat, na het lezen van Style van Lauren Conrad moest het shoppen er wel een keer van komen. Daarom ook dat mijn wekker vandaag een half uurtje eerder ging en ik het me er makkelijk van af maakte door "alleen" maar te gaan hardlopen. The 30 Day Shred is verplaatst naar vanavond. 

Liefs, 
Rosalie 

1 comment:

  1. Vakantie, heerlijk. Geniet ervan :-)

    ReplyDelete

Thank for reading!