Pages

20 Aug 2012

Monday FavoritesFavorite book- Twilight
 Alweer een - kleine- twee jaar geleden las ik Twilight. In het Nederlands dan wel. Nu na twee jaar besloot ik om hem nog een keer te lezen maar dit keer in het Engels. En O my, ik ben weer net zo verslaafd als ik twee zomers geleden was, not good! Zeker niet als je bedenkt dat ik nu gewoon heel de dag WIL lezen, niet dat ik dat doe.

Favorite drink - Strawberry ranja light
 Ooit van Light ranje gehoord? Voor mij was dit de eerste keer. Geen suikers toe gevoegd en in plaats van 76 kcal maar 6. Groot glas, siroop, water , wat ijsklontjes een rietje en misschien een aardbei op de rand en TADA je zomerse drankje is klaar. Heerlijk met dit hete weer, mij hoor je niet zeuren.

Favortie food - Pasta salade 
 Geen warm eten voor mij met dit weer, dan heb ik liever iets kouds als avondeten. Gisteren kon je het recept al lezen. Zaterdag had ik zo veel gemaakt dat ik er zondag ook nog van kon genieten. Wat ik HELEMAAL niet erg vind.

Favortie new buy - Benefit go Tropocoral
Afgelopen donderdag ging ik zoals jullie weten naar maastricht. En ik nam niet alleen maar kleren mee naar huis, want ook bij de Sephora kon ik me gewoon niet in houden. Hopelijk ben ik niet de enige die dat ooit heefd? Ik nam deze lips & cheek kit mee. Waar je deze week natúúrlijk nog wel een keer over zult horen, hoe kan het ook anders.

Liefs,
Rosalie.

2 comments:

Thank for reading!