Pages

19 Aug 2012

Recipe: Pastasalade ( Ceasar)


Gisteren was het weer eens mijn beurt om eten te koken. Nu is het bij DIT weer niet zo lekker om warm te eten. Warm vanbuiten en warm vanbinnen is nou niet echt fijn. Daarom besloot ik om iets kouds te maken. Dit keer de ceasar pasta salade .

Wat heb je nodig:

Vlinderpasta ( ja dat heeft een eigen naam, maar je begrijpt wat ik bedoel toch? 0
Snack tomaatjes
Croutons , twee zakjes( Met voorkeur ui & knoflook)
gerookte kip, 100 gram per persoon
Rucola, het kleinste zakje dat je vind
Ijsbergsla 
Ceasar sla saus ( te koop in los zakje van Calvé of in een flesje.)

Zo maak je het:
Kook de pasta volgens de gebruiks aanwijzing. Als je eerder op de dag tijd hebt is het net zo handig om het dan te doen. Je zet het daarna in de koelkast. Hoe langer in de koelkast hoe kouder hij is. En dat is de bedoeling! Snijd de gerookte kip in kleine stukjes, de ijsbergsla in reepjes en de tomaatjes door de helft. Als de pasta koud genoeg is haal je hem uit de koelkast. Doe de pasta in een schaal samen met een handje je rucola, de ijsbergsla, de tomaatjes, de gerookte kip en de croutons. Meng alles met twee lepels. En TADA het is klaar. Een lekker makkelijk recept. De hoeveelheden kan je nvaar eigen smaak aanpassen en het hangt er van af met hoeveel personen je bent. In je bord kan je de sla saus er nog door heen doen. 

Je kan het recept natuurlijk gebruiken als hoofdmaaltijd maar ook als salade bij de barbecue. 
Eet smakelijk.

Liefs,
Rosalie. 

No comments:

Post a Comment

Thank for reading!