Pages

23 Aug 2012

SHOPPING: Cowgirl bag

De cowgirl bag beter bekend als de cowBOY bag. Maar het is toch vele malen logischer dat een cowboy bag die bedoeld is voor dames, cowgirl bag heet? Of vind alleen ik dat. Overigens vind ik de naam helemaal niks. Want wie wil nu letterlijk vertaald koeienjongen of koeienmeisje genoemd worden. Om dan te bedenken dat vroeger de helft van de kinderen cowboy/girl was met carnavel.

Deze "bag" is typisch een gevalletje. Ik-vind-hem-niet-leuk-maar-hoe-vaker-ik-hem-zie-steeds-leuker-en-uiteindelijk-koop-ik-er-toch-maar-een. Niet omdat ze zo mooi zijn - want na een jaar te hebben geroepen dat ze helemaal NIET mooi zijn kan ik dat moeilijk toegeven - maar omdat ze zo ontzettend HANDIG zijn voor school. Want ze zin van leer DUS stevig EN groot voor al je boeken EN niet onbetaalbaar - als je het vergelijkt me nog duurdere tassen - EN zo lelijk ook weer niet. Sssshttt,ik vind ze eigenlijk toch best wel een beetje mooi. Maar dan is er één nadeel, wat ook nog tijdelijk is : Hij stinkt, naar leer. Na een nacht de tas in je kamer te hebben ruik je het gewoon niet meer! Tot je weer een keer terug je kamer in komt, en ja hoor daar is de geur weer.

Nu heb ik niet het vaste model "The Bag" maar koos ik voor "David". Het verschil? de gespjes aan de voorkant ik plaats van ritsen plus de tien extra euro die je er bij moet betalen. Maar die tien euro vond ik het wel waart - zodat ik dan net een andere tas had, waarvan ik WEL durfde te zeggen dat hij toch best mooi was-. Het andere model heb ik toch net iets te veel afgekraakt om hem daarna ook daadwerkelijk zelf te kopen.

Dus, nu loop ook ik tussen al de andere meisjes van de school die in het bezit zijn van de cowboy bag. En stiekem voel ik me ook nog wel een beetje Hermelien, die óók altijd met zo'n tas rond liep. Best stimulerend om te leren, toch?

Liefs,
Rosalie.


1 comment:

  1. Super fijne tas is dit hoor :) Leuk leuk!! Zeker weten stimulerend! haha

    ReplyDelete

Thank for reading!