Pages

1 Aug 2012

Shopping: PRIMARK shoes

Het was weer eens zo ver.. ik en een vriendin reisde af naar Rotterdam om de Primark te bezoeken. Iets wat een hele dagbesteding is, al maakt het het wel speciaal. We besloten om maandag te gaan zodat het - heel misschien - deze keer niet meer ZO druk was dan de vorige keer. Maar een rustig dagje is onmogelijk bij de Primark. Zelfs voor openingstijd stonden er handen vol mensen voor het gebouw te wachten tot hij open ging. Natuurlijk inclusief ons.

Mijn "to safe money for"- list liet al zien dat ik graag enkel laarsjes wou. Echter wel Chiara Ferragni  . Maar deze van de Primark zijn mooie TIJDELIJKE (!!!!!) vervangers. Ja tijdelijk!. Want ik beloof mezelf dat ik ga sparen voor de Chiara Ferragni enkel laarsjes, die het vijfdubbele kosten van deze laarsjes. Maar in die tussen tijd kan ik mooi van deze gebruik maken, toch?

Naast deze laarsjes kocht ik "alleen" nog maar; twee lingeriesetjes, een pyjama broek, vijf paar sokken, een bloemen blouse, een witte blouse en sloffen. De blousjes kan je op de achtergrond niet zo goed zien. Maar niet getreurd! Er zal vast wel een een keer outfit uit rollen. Die HEEL misschien zomaar binnenkort online kan komen - ik geef maar een hint-. Na ons Primark uitstapje kocht ik bij de ICI Paris nog een tester setje van Clinque, wat het uitgegeven getal weer wat omhoog schroefde. 

Liefs,
Rosalie. 

2 comments:

Thank for reading!