Pages

12 Oct 2012

BEAUTY: Less is more


Les is More. WAT Clicé. Maar um klopt het niet gewoon echt? Logisch toch dat het dan clicé is, toch?. Want waarom wil iedereen zich zo opmaken dat het net lijkt of je niks op hebt. Maar je eigenlijk juist helemaal onder de foundation/poeder/blush/oogschaduw/wenkbrauwpotlood/eyeliner/mascara en de weet ik wat allemaal nog zit.   En het dus LIJKT alsof je niks op hebt. En je een Natural Beauty bent. Less is More dus.

Uh, oke niet dat ik daar over zeg dat het niet goed is. Want stiekem betrap ik mezelf daar ook op! Alleen ben ik de laatste tijd niet in de trans van ik doe het lijken als ik niet veel op heb. Maar ik laat de oogschaduw steeds vaker liggen en mijn foundation word ook wel ooit vervangen door een getinte dagcréme. En zelf de winged eyeliner vervang ik door "gewoon"een dun streepje boven mijn oog. 

En nu ik er toch over bezig ben... zelfs mijn oorbellen zijn verkleind. De lange slierten of grote knopjes die eerst in mijn oren hingen zijn ingeruild voor kleine knopjes. Simplicity. Dat is het woord waar het allemaal op draait. Gewoon lekker simpel. 

Liefs,
Rosalie

1 comment:

Thank for reading!