Pages

28 Oct 2012

FOOD: Kokkerellen

Het is niet echt een recept te noemen, aangezien je gewoon vier zakjes krijgt. Een met aardappelschrijfjes, een met groenten een met een sausje en een met kruiden, die je als je wilt kunt gebruiken. Er is dus echt niks moeiijks aan. Een kind kan de was doen, zoals ze altijd zeggen.

Maar dat het makkelijk is om te maken - er staat zelfs bij beschreven wat voor soort vlees er lekker bij is - betekend het nog niet dat het niet leuk en lekker is. Want geloof me, dat  is het. En dan vooral de wok verzie zeg maar. Want je kan kiezen uit drie mogelijk heden; Wokken, ovengerecht of meerpansgerecht. Maar wokken is dus gezond en leuk om te maken.

Het enige wat je er echt onhoud naast een lekkere maaltijd is plasic. Héél veel plastic. Maar als we dat dan allemaal mooi scheiden, dan is het helemaal niet zo erg dat er veel plastic bij komt kijken, toch?


Liefs,
Rosalie.

2 comments:

  1. Ik heb inderdaad wel eens van gehoord, maar dat het eigenlijk zó simpel is, houd me tegen. Maar als je zegt dat het lekker is, zal ik het vast wel een keertje proberen (:
    Liefs, Manon

    ReplyDelete

Thank for reading!