Pages

29 Oct 2012

Monday Favorites

 favorite weather - The cold
 Tussen al het geklaag door dat het "ineens" veel kouder is geworden, je handen er 's ochtends op de fiets van af vriezen en dat je al uitkijkt naar de zomer. Geniet ik stiekem toch wel van de herfst. Want is dit niet HET moment voor... ja alles wat gewoon lekker warm is,Favorite activity - cooking with kokkerellen
Gisteren had je er al over kunnen  horen. Maar het is ook gewoon zó leuk. Doordat je zelf de kruiden moet snijden wat het effect geeft dat je het lijkt alsof het best moeilijk is maar het, tegelijk op tijd, zo makkelijk is dat het gewoon niet kan mislukken is het gewoon heel leuk om te maken. Waarom zou je zelfs maar iets moeilijks proberen als van te voren al weet dat er een grote kans in is dat het mislukt. En ja, iets mislukt op tafel zetten is nou niet echt heel leuk, toch?

Favorite house - Elle Decorations 
Weg zwijmelen bij mooie huizen is echt een van mijn hobby's. En dit plaatje ja.. do I need to say more.

Favorite thing - the flower cup
Vanaf het moment dat het kopje uit de doos met gekregen kopjes van mijn tante werd gehaald. Dacht ik meteen terug aan de waarin dames bij elkaar op de 'tea' gaan. Waarbij de mooie jurken en knotjes niet kon ontbreken. Om daarna natuurlijk meteen zelf uit het kopje te gaan drinken. Alleen dan niet in een jurk maar in een joggingsbroek en trui tijdens het leren. Want um, tijden veranderen, niet? 

Liefs,
Rosalie 

1 comment:

Thank for reading!