Pages

31 Oct 2012

MUSIC: RED


Over de eerste CD van Taylor Swift kan ik niks zeggen... want um toen was ze nog niet echt bekend bij mij en - aan haar verkoop cijfers te zien de rest van de wereld ook niet - dus ik liep niet ver achter. Fearless haar tweede CD staat vol met mooie liedjes. Die Typisch Taylor zijn: Liefde - modern country en lekker om mee te zingen. Speak Now verschilde wel iets van van fifteen want ja, zij word ook ouder hoor! 

Maar als je nog geen een preview hebt gehoord van RED dan schrik je je kapot. Bij sommige liedjes hoor je de country waar ze ooit meer begon niet in terug. En zelfs al heb je de previeuws WEL gehoord dan kijk je af en toe toch even op. Maar hé dit betekend niet dat het minder mooi of minder Taylor is. Want zoals ze zelf al zei; waarom zou je je aan één genre binden al zijn er zo veel leuk. 

O en zoals jullie dus wel horen ben ik in het bezit van haar vierde en voor mij dus derde CD van haar. En again kan ik hem gewoon heel de avond lekker aan laten staan zonder me eraan te storen dat de liedjes zich steeds herhalen. Maar voor enige afwisseling kocht ik deze keer de Special Edition die héél leuk gewoon NOG een cd bevat met weer zes liedjes erop. YEEEJ, het is dan ook zo toevallig dat de cd dan mooi 22 liedjes telt en ik weet niet of het met opzet is maar, is dat ook niet haar leeftijd? 

Liefs,
Rosalie


2 comments:

  1. Ik vind Taylor Swift echt heel leuk! Ook qua kledingstijl (: Hè, gelukkig, ik ben niet de enige die nog aan ouderwetse cd's doet... Het is toch veel leuker om iets tastbaars als een cd te hebben dan een mp3-bestandje op je computer?
    liefs, Manon

    ReplyDelete

Thank for reading!