Pages

8 Nov 2012

SPORT: Blogilates


Sinds de zomervakantie is niet alleen mijn hardlopen er flink op achteruit gegaan, maar um mijn yoga - dat ik toen toch echt wel twee keer in de week deed - is ook niet echt gebleven zoals ik het zou willen. Maar nu heb ik iets nieuws ontdenkt; Blogiates.

De naam maakt het al duidelijk het is een blog met pilates - filmpjes-. Nu vind je op youtube ook horderde of duizende misschien wel (?)- Pilates filmpjes. Maar op deze blog worden de filmpjes gegeven door Cassey. Um ja... ze zijn ook te vinden op youtube. Maar wat je niet op youtube kan vinden en wel op haar site zijn de leuke dingen die ze er bij schrijft. Zo krijg je ook veel te horen over haar leven buiten pilates en geeft ze - dankzij haar biologie studie - ook veel over voeding. Als dat nou niet eens goed uit komt met in het voor uitzicht pepernoten en kerstdiners.  

En zo is er weer een nieuwe obsessie (?) - al kan je het ook niet een obsessie noemen, misschien bevlieging of tik of gewoon hobby ? - die ik nu weekelijks beoefen. Want naast de leuke work-outs is cassey soms ook gewoon heel grappig en gebruikt ze altijd leuke muziek op de achtergrond, zoals bevoorbeeld "I knew you were trouble van Taylor Swift". O, en niet geheel onbelangrijk, na een work-out voel je ook wel echt dat je iets hebt gedaan. Maar al zou dat niet zo zijn dan was het ook niet goed, toch?

Hier vind je Cassey's blog 
Liefs,
Rosalie

2 comments:

Thank for reading!