Pages

20 Dec 2012

LAST MINUTE SHOPPING: Christmas Gift Guide


Ik denkt niet dat ik de enige ben, die er NU achterkomt dat de tijd snel gaat. En dat je er NU dus achter komt dat je nog kerst cadeautjes moet kopen. Maar niet getreurd want er zijn nog welgeteld drie dagen - min de zondag, want ik durf niet te zeggen dat dan de winkels open zijn, en het niet is (!!!) -  om ervoor te zorgen dat ook niet alleen de rest met iets leuks aan komt, maar ook jij. Maar um... het had natuurlijk nóg erger gekund, want stel dat je er pas maandag achterkwam (!!). Oke, maar ook al heb je er al op tijd aangedacht, dat maakt er niet makkelijker  op.. want um WAT moet je dan kopen? En dan komt er de gift guide...

- Voor je zus die netzoals jij, veel met make-up bezig is, kan je natuurlijk niet misslaan. Want heb je die nieuwe nagellak van ESSIE al gezien? Is dat niet hét perfecte cadeautje - waar je zelf, al kijk je heel lief, ook wel mee van kan profiteren - ?
- En voor je kleine zusje, en wat stiekem ook wel voor een ouder zus kan of eigenlijk je moeder ook wel kan je altijd voor de dag komen met oorbellen. Ben er wel eerst zeker van dat ze gaatjes heeft... en als ze dat nog niet heeft - en al wel wat ouder is - kan je ook nog een waardebon geven voor de gaatjes te laten maken. Kan je ook je creatieve kant eens laten zien.
- de Modebewuste moeder die jou altijd inspireert - of die je misschien een (klein) duwtje in de rug moet geven is Paris versus New York het perfecte boek.
- En de bij de moeder die je altijd terug vind in de keuken, kan je natuurlijk niet mis gaan met een boek van Jamie Oliver.

- Je broer of broertje is natuurlijk ook altijd wel blij met een bioscoop bon of als hij alwéér zijn oortjes kwijt is, of gewoon nieuwe nodig heeft, is dat ook niet verkeerd, toch?
- De vader die leest, maar stiekem toch wel last krijgt van zijn ogen en niet wil toegeven dat hij ECTH een leesbril nodig hebt, is een e-reader niet mis. En als je dan toch bezig bent kan je zijn favorieten boeken er meteen opzetten!!
- En als je dan een vader hebt die niet van lezen houd, en dus ook niks aan de e-reader heeft maar wel in voor een kopje koffie op zijn tijd, die is dan vast wél blij met een senseo apparaat. En uh.. jij mag er toch ook wel een béétje van mee profiteren?

Veel succes!

Liefs,
Rosalie

1 comment:

  1. Handig zeg! Gelukkig ben ik niet verantwoordelijk voor de cadeautjes, maar mijn oma en moeder (: Dat scheelt weer.
    Liefs, Manon

    ReplyDelete

Thank for reading!