Pages

13 Jan 2013

LOVE: BLake & Ryan weddingDat Blake en Ryan gingen trouwen was al leuk nieuws natuurlijk. We weten allemaal dat dat al weer een tijdje geleden is, en dat het KLEIN was! Want voor een "normaal" iemand is 30 personen al een behoorlijk kleine kring. Laat staan al ben je beide één van de bekendste acteurs/actrices. Maar daar hoor je me niet over klagen - wel jammer is natuurlijk dat we geen mooie trouw foto's hebben kunnen spotten, of THE kiss - want misschien is het wel gewoon heel logies dat ze niet alle paparazzi uit nodigde op hun wedding. 

Wat dan weer wel leuk is, is dat hun bruiloft werd geregeld door Martha Steward. En het leuke daar is dat foto's van de bruiloft zouden verschijnen in haar eigen tijdschrift. Het duurde wel even maar daar waren ze. Nu was ik wel een beetje teleurgesteld door het feit dat we wéér niet een mooie jurk konden spotte. En alleen maar de handen van Blake en Ryan konen zien. Maar um, het tijdschrift gaat dus eigenlijk ook niet om de mensen die trouwen maar om de wedding it self. 

WEL, kon je het eten en decoratie van de bruiloft zien.. en dan bedenk ik me weer dat ik toch WEL ooit wil trouwen. Want, see the pictures, is dit niet om bij weg te dromen? 

Liefs, 
Rosalie 

1 comment:

Thank for reading!