Pages

6 Feb 2013

BEAUTY: Dry skin problem!Misschien ligt het gewoon aan het koude weer of aan het feit dat ik te warm water gebruik in de douche maar mijn huid is een ramp. Een ding is zeker, ik ga het mijn Clinque NIET kwalijk nemen. Want iets waar je hard voor hebt gewerkt, en dan ook nog duur is... dát geef je niet zomaar de schuld. Dus, het moet wel aan het weer liggen of mijn zielige keuze voor water temperatuur. 

Maar dat betekend niet dat ik naast verhuizen naar Italië of gewoon kouder water gebruiken onder douche - maar wie doet dat nou, als het buiten al heel koud is - er moest natuurlijk een wel iets realistischer oplossing zijn. Of in ieder geval iets wat makkelijker was. En zo kwam ik in de winkel terecht en werd me Weleda Iris Hydraterende Cremé. En um, het is dan ook niet de goedkoopste maar mijn huid is na een paar keer gebruiken al geen schuurpapier meer! én hij bevat alleen natuurlijk ingrediënten, nog een pluspunt.

Liefs, 
Rosalie.

2 comments:

  1. Hey, die foto heb ik gemaakt! Zou je hem alsjeblieft niet willen gebruiken zonder vooraf toestemming te vragen of een link te vermelden?! Groetjes, Emma

    ReplyDelete

Thank for reading!