Pages

5 Feb 2013

LIFE: It's all about planning


Dus... deze week moet ik vijf proefwerken maken, oefenen voor dansen en piano, wil ik eigenlijk ook elke dag sporten én bloggen? Dit betekend dus elke dag stressen en 's avonds laat/ of 's ochtends vroeg een work-out doen. Dit betekend dus ook geen Desperate Housewives/ Revege of Bones of welke andere leuke film dan ook, maar ook vooral plannen.

Nu deed ik dat al, in mijn hoofd en op elk rondslingerent papiertje dat ik maar kon vinden. Tot ik vorige week bij de HEMA kwam. Zonder dat ik er naar zocht kwam ik eer reusachtige planner tegen. Nu kunnen jullie niet zien hoe groot hij is.. maar ik schat groter dan A3 of A2? Um ja, duidelijk... maar in ieder geval hij is groot. 

En dus probeer ik nu altijd een week vooruit te plannen. En dan vooral ik zo'n week! En OMG het is fijn om het nu allemaal op één plek te hebben staan in plaats van op ontelbare blaadjes. Het scheelt ook een hoop gestress, aangezien je nu DUIDLIJK ziet wat je nog moet doen, en al hebt gedaan. Al moet je dan wel niet vergeten iets op te schrijven.. 

Liefs,
Rosalie

1 comment:

Thank for reading!