Pages

12 Feb 2013

DAIRY: Carnaval.Dus, de afgelopen dagen ben ik alleen maar in het teken van Carnaval bezig geweest. Even verdere uitleg; ik ben niet iemand die dagen lang uit zit te kijken naar Carnaval maar OK, ik moet toegeven als het eenmaal zo ver is, correctie: als ik er eenmaal ben - want ik moet toegeven zó veel zin heb ik ook weer niet om te gaan, het word dadelijk wel duidelijk waarom - is het eigenlijk toch wel leuk. En zo kwam het dat ik vanaf zaterdag avond to... nu alleen maar mijn carnavals-kleren en joggingsbroek/trui -outfit aan heb gehad. En zo komt het ook dat ik het of bloedheet had óf ijs -en dan ook écht ijs (!!!!) koud had.Zaterdag nacht had ik met vriendinnen uit mijn nieuwe klas in 4 havo afgesproken, en na enige mis verstanden met het brengen en halen waren we uiteindelijk los. En dat maakt carnaval dan zo leuk; dat je fel rode lippenstift op kan zonder dat iemand er iets over zegt, dat je je kan verkleden zo gek als je wil en nog steeds niemand je - lang - nastaart en dat je gewoon heerlijk los kan gaan en niemand het vreemd vind. Want um, de gangnam style cardio workout van cassey ( blogilates ) kwam ook wel redelijk van pas. Het kwam er allemaal op neer dat ik om kwart voor drie thuis kwam, na een hele gezellige avond.

Het nadeel van die gezellige avond was dat ik, hoe laat het die avond van tevoren ook was, mijn wekker om acht uur ging aangezien ik om half tien alweer moest verzamelen om ons klaar te maken voor de optocht. Het mee lopen in de optocht is - meestal- niet zo'n groot probleem. Maar het opstaan! Die zelfde avond werd het weer drie uur voor dat ik bed lag om de volgende ochtend wéér wakker te worden van de wekker om acht uur. Oke, vanaf toen werd carnaval moordend en kon ik mijn ogen, ook opstap bijna niet meer open houden. En dat niet ten nadele van de gezelligheid en de muziek, want die was er in overvloed.

Gisteren avond ging ik, ondanks dat ik er die ochtend er dus weer vroeg uit was gegaan, toch nog opstap. Ik had al enkele weken gelden beloofd dat ik bij een vriendin bleef logeren. En daar zie je weer dat ik gewoon niet goed voor uit kan kijken!

Gelukkig kon ik vanochtend wél uitslapen en geloof me vandaag was zo'n dag dat ik niks anders deed dan alleen maar wat lezen en achter mijn laptop zitten, er kwam gewoon niks nuttigs uit. Nu kan je dus wel geloven dat, hoe leuk het ook zal zijn, ik NIET nog een keer ga! Vanavond is de bank voor mij gereserveerd en zoek ik hem denk ik rond een uur of elf al weer op.

1 comment:

Thank for reading!