Pages

17 Feb 2013

Sunday's Tip: Pitch PerfectTumblr_mi38qklutl1qa6j1no1_500_large


( Skip dit als je even geen zin hebt in mijn verklaring waarom ik deze week niet te vinden was op internet. Maar um, ik wou gewoon even laten weten dat ik niet - compleet - verdwenen was.
Want, nu kan het zijn dat je je afvraagt waarom ik ,nu ik door de vakantie het ei-de-lijk een keertje NIET echt druk heb, heel de week gewoon niks van me laat horen. Op die ene keer ergens begin deze week na dan. En dat vooral nadat ik zo goed begon aan mijn mooie goede voornemen van 2013. En NEE het kwam niet doordat ik de vier dagen na carnaval me nog steeds brak voelde. Wat overigens wel was, maar niet DE oorzaak, want DE oorzaak was internet! Mijn relatie met internet is nogal een haat-liefde verhouding. Want nadat een paar weken geleden ik ook al een week ZONDER wi-fi zat bij me thuis, gebeurde het deze keer weer niet. Gek genoeg deed alleen, maar dan ook alléén, youtube het. Mijn blogilates work-out calander heeft het dus wel gehaald. Maar um, dit betekende dat ik gewoon gedwongen werd om niks op internet te doen. En geloof me, ik probeerde zelfs een blog te schrijven met mijn mobiel (!!!). Wat overigens echt geen aanrader is, maar zoals je zag was het afgelopen dinsdag wel gelukt. Nu word mijn intro wel heel lang, en kan ik nog wel 3 kantjes vol zeuren over hoe slecht mijn internet afgelopen week wel niet was.... maar het voordeel (???) is dat ik hij het nu gewoon DOET. De KPN-mannetjes zijn vanmiddag even lekker bij ons thuis bezig geweest, en nu is het er gewoon weer! Dus, laat ik maar even alles inhalen wat me af is genomen afgelopen week, en voor de zoveelste keer denken hoeveel ik wel niet van de KPN-mannetjes houd... Weer zo'n haat/liefde verhouden. Want um, moeten ze er eigenlijk niet in de eerste plaats voor zorgen dat dit gewoon NIET gebeurd???

Buiten dat heb ik gelukkig wel een sunday's tip voor jullie klaar staan. Gelukkig dat wi -fi het weer doet want deze mocht je niet missen!Afgelopen vrijdag maakten ik en Renée er een leuk dagje van door eerst lekker te shoppen - Blousjes!! - en daarna een filmpje te pakken. Omdat Les Miserable niet op een geschikte tijd kwam besloten we maar naar Pitch Perfect te gaan. En WOW! De film kwam echt boven mijn verwachtingen uit. Niet dat ik veel verwachtte. Ik had eerlijk gezegd niet eens de trailer gezien, had er alleen maar over gehoord.
Uiteindelijk bleek dat het geen geld verspilling was en echt bioscoop-waardig. De film was zelfs zó leuk dat ik bijna - ja bijna!- niet stil kon blijven zitten in mijn stoel, mijn mond dicht moest houden omdat ik anders mee begon te zingen en mijn handen moest dwingen om niet te gaan klappen. Want deze film neemt je echt mee in het verhaal. Wat betekende dat soms wel even schrok als ik iemand naast me hoorde laggen, want JA ik zat in de bioscoop.

Voor die wie niet weten waar het overgaat raad ik even aan de trailer te kijken, ik wil niet de cleu verklappen in mijn samenvatting! Verder vond ik het leuk om Anna Kendrick in deze film te zien. Ik kende haar alleen van Twilight waar ze niet zo veel in beeld kwam, maar ik moet zeggen dat ze echt goed speelde! En Brittany Snow speelt er ook in! Nu kom ik er net achter dat ze veel in TV-shows speelt maar ik ken haar van Kate in John Tucker Must Die - wat overigens echt een aanrader is! -

Liefs,
Rosalie

2 comments:

  1. Ik ken dat verhaal met internet, ons internet is ook drie keer niets.... Lijkt me een leuke film!
    Liefs, Manon

    ReplyDelete

Thank for reading!