Pages

26 Feb 2013

LOVE: MacBook White


Mijn "nieuwe" Macbook White verschilt veel van mijn oude dell. Nu hoor ik je al denken Rosalie, had je niet net - en dan ook echt NET - een nieuwe laptop? Nu, om een lang verhaal kort te maken; mijn broer had een macbook pro nodig voor zijn oplading, waardoor deze macbook white "overbleef", die ik met het geld wat ik nog kon vangen voor mijn dell mocht hebben. En zeg nou zelf, wie zegt er nu nee tegen een Macbook? (???)

Maar OMG, ik weet niet of ik ooit heb gezecht dat ik van een apparaat houd? Ik denk het niet. Natuurlijk zijn mijn mobiel en ipod ook gewoon heel geweldig. Maar um, ik denk niet dat iets het op kan nemen tegen mijn Macbook. Want I completely fell in love with it! Aanzetten? Geen probleem. Muziek luisteren? zo gedaan, net zoals het gebruiken van Itunes. Wat nog wel een probleem was met mijn vorige laptop. En ja.... wat moet ik zeggen, hij is WIT! Nu is het wel een mobiel dat niet meer in de winkels is te koop ( hij komt namelijk uit eind 2009, en is dan ook het laatste witte model dat Apple op de markt bracht ). Maar aangezien ik niet echt zo'n techneut ben, en ik dus ook echt niet kan vertellen of de professor snelheid van de nieuwe mac's beter is dan deze, merk ik dus echt niet dat deze al wat " ouder" is. Ik zou natuurlijk zo wel enkele kantjes vol kunnen schrijven, maar waarschijnlijk word je er niet veel wijzer van dat ik 'm gewoon helemaal fantastisch vind - ik kan me nu namelijk ook niet voorstellen dat ik ooit nog een andere in bezit heb, is deze niet gewoon perfect?

Ooo, nu ik alle goede dingen er van op aan het noemen ben heb ik toch wel een vraagje voor de mac-book gebruikers die dit lezen. Misschien is het je wel ooit opgevallen dat het schuine streepje heel geliefd bij me was - het maakt gewoon duidelijk dat  het heel belangrijk is! - maar... nu komt het.. ik weet niet hoe ik dat op mijn macbook moet doen. Een simpele shift- hoge sluiting teken- letter werkt niet meer. HELP!

Liefs,
Rosalie

2 comments:

Thank for reading!