Pages

21 Feb 2013

LOVE; NIKe Flyknit Lunar One+

 photo Desktop13.jpgNee, het is niet dat ik nu in een keer zo veel hardloop - in tegen stelling zelfs, ik doe het minder dan ik in het afgelopen jaar (!!!) heb gedaan - een keer per week haal ik zelf niet. Maar dat betekend niet dat ik niet mag dromen van de nieuwe hardloopschoenen van nike, toch? Want, zo vertel ik me zelf, dit is eigenlijk wel gewoon een hele goede motivatie. Ik ben er zelfs verzekerd van dat als ik eenmaal ik bezit ben van deze hardloopschoenen ik wel drie keer per week ga rennen! Want kijk nou toch, door er alleen naar te kijken krijg je er al zin in, niet?

De zool geeft een lichtgewichte demping, de schoenen zelf zijn ook heel licht máár zorgt toch voor goede vering en ondersteuning. Dit betekend dus een fijne schoen die ondersteuning geeft, maar dan zonder dat je een klomp om je voeten hebt tijdens het rennen. O, en de kleur! Die maakt het natuurlijk allemaal nog beter.

Nu zal ik ook met de iets oudere, maar ook zo mooie en goede, Lunarglides 4+ héél blij zijn. Want JA die zijn er ook in het mint en in het rood en.. en... alle kleuren en zijn eigenlijk ook gewoon heel goed! Alleen deze zijn dus net iets beter, net iets nieuwer en dus ook net iets duurder.

Liefs,
Rosalie

2 comments:

Thank for reading!