Pages

2 Apr 2013

DAIRY: It's been a while...Ik heb mezelf voorgenomen om niet te gaan beginnen met " sorry" wat natuurlijk wel gepast zal zijn. Maar ik heb er zelf toch echt dagen bewust voor gekozen om niks van me te laten horen. En NEE het is was niet dat ik het niet wou, het was meer dat de tijd het onmogelijk maakte om te doen.

De afgelopen weken - het is nog erger dan het het klinkt, WEKEN - kwam het een na het ander, en ik ben er kapot van.. nu was het niet allemaal even erg, wat naast dat school een groot deel van mijn tijd innam, kreeg ik ook iets met mijn vriend. En hoe vaak ik het andere ook heb horen zeggen, dat neemt ook veel tijd in beslag. Leuke tijd dan wel! 
Ik kan dan ook niet geloven dat ik sinds Canterbury niks van me heb laten horen, wat bezielde me? Nu ik weer aan het typen ben blijven de woorden maar komen en blijf ik maar ideeen krijgen waar ik over ga praten. Dus laten we het allemaal maar positief zien, en er mee akkoord gaan dat ik nu vol zit met ideeen en het van de afgelopen tijd gewoon weer ga inhalen. 

Natuurlijk had ook ik, ondanks alle drukte, afgelopen weekend pasen. I LOVE easter, het doet me altijd denken een die keren dat ik nog bang was voor de paashaas en paaseitjes zocht in onze tuin die nooit allemaal gevonden werden. Waar we nu achteraf weer de leukste verhalen van de familie van horen. Zo blijkt dat de hond ook enkele keren was gesignaleerd met een ei dat hij had gevonden, terwijl ik en mijn zus nog wanhopig aan het zoeken waren naar dat ene ei... Dit jaar ging het er iets anders aan toe, het eieren zoeken was vervangen door een paasbrunch wat uiteindelijk een paasLunch werd om 2 uur. Maar wat wel kompleet was voorzien van de nodige croissantes, sinaasappelsap, thee, eieren, afbakbroodjes en alles wat nog meer in de paas-sferen is. 

Jullie ook een leuk paas-weekend gehad? En gisteren genoten van de zon.. want JA, het is APRIL en nu laat de zon duidelijk merken dat de lente is begonnen, jammer genoeg de temperaturen nog niet.. 

Liefs, 
rosalie

1 comment:

  1. Ik GENIET zo erg van het zonnetje! Helaas durf ik nog niet op de fiets te stappen zonder handschoenen... Leuk dat je weer "terug" bent!
    Liefs, Manon

    ReplyDelete

Thank for reading!