Pages

30 Jun 2013

LIST: CURENT CRAVINGS!!
- ZON, ZEE, STRAND en nog meer zon! Ofterwijl Italy. Ik kan niet wachten om weet te genieten van de leuke kraampjes, winkeltjes, restaurantjes. Om mijn witte ZARA jurkje weer aan te trekken met een paar sandaaltjes eronder mijn toekomsitge rayban aviator zonnebril om mijn shorts weer uit de kast te halen en te struinen door smalle straatjes vol met heerlijke geuren. Maar.. het laat nog even op zich wachten tot Augustus.

- En natuurlijk kan ik ook niet wachte op GREECE! Nice, nice, nice.

- Het vooruitzicht van een dag hele-maal-niks-doen! Ik weet niet hoe het komt maar ondanks dat het zomer vakantie (!!!) is, zijn mijn dagen van 's ochtends tot 's avonds vol gepland (EN is het niet echt zomer, wel?)

- Seizoen 2 van Pretty Little Liars! Vrijdag keek ik nog even snel voordat ik naar een feest moest de seizoensfinale van Seizoen 1.. Dom! Ik kon daarna natuurlijk nergens anders aan denken. Nu is seizoen 2 aan het downloaden. Er gaat natuurlijk geen minuut voorbij of ik check hoe ver 'ie is -en het duurt nog lang!!!

- Het uitlezen van mijn stapels tijdschriften en boeken, die ik allemaal "bewaard heb voor in de vakantie", maar nee... ik ben er no geen bladzijde in verder gekomen.

Hebben jullie ook zo'n zin in ECHTE zomer en op vakantie te gaan? Of zeg ik nu iets geks? 

Liefs,
Rosalei

1 comment:

Thank for reading!